Gevelreiniging

Een vervuilde gevel kan de duurzaamheid ernstig aantasten. Door de vervuiling kunnen er kleine scheurtjes ontstaan, waardoor algen en mossen een basis vinden om zich te hechten en vervolgens het voegwerk aan te tasten.

Het reinigen van een gevel doen wij met moderne apparatuur. Met de vochtstraalmethode wordt water en een straalmiddel gebruikt.
De apparatuur kan zeer nauwkeurig worden afgesteld waardoor onder alle omstandigheden een optimaal resultaat verkregen wordt.

De overlast blijft tot een minimum beperkt

Coatings en oude verflagen op gevels kunnen wij verwijderen. De reinigingsproducten die wij hiervoor gebruiken zijn door ons uitgeselecteerd om het milieu zo weinig mogelijk te belasten en zijn van goede kwaliteit.

voegen restauratie voegersbedrijftervelde

Het is aan te bevelen om gevels na het reinigen te impregneren. Daardoor wordt de gevel beschermd voor water en vuil. Door het door ons geselecteerde impregneermiddel behoudt de gevel zijn ventilerende werking.

Gevelreiniging wordt uitgevoerd m.b.v een hoge- of lagedruktoestel met water en eventueel reinigingsproducten, afhankelijk van de staat van de gevel.

Stoomcleanen is ook een zeer goede optie. Wij kunnen water tot 120° C verwarmen (stoom) en tot 390 Bar spuiten. De reinigingsproducten die wij gebruiken zijn biologisch afbreekbaar.

Uw gevel is door de behandeling jarenlang beschermd tegen weersinvloeden, maar ook tegen allerlei andere invloeden van buitenaf zoals bijvoorbeeld graffiti.

Op impregneren geven wij 10 jaar garantie.

Gevelreiniging

voegen restauratie voegersbedrijftervelde
voegen restauratie voegersbedrijftervelde